Graag heet ik je welkom bij schoonheidssalon The BeautyCompany. Ik zal me aan je voorstellen. Mijn naam is Brenda Bax en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist. Na mijn opleiding heb ik in diverse salons gewerkt met verschillende merken. Door alle trainingen, bijscholingen en cursussen ben ik inmiddels een echte huidexpert geworden. Het is dan ook niet gek om te zeggen dat de huid en de verzorging van de huid een echte passie van mij is.

Wil je weten wat The BeautyCompany voor jouw huid kan betekenen? Mail, sms, whatsapp of bel en stel al je vragen. Er is altijd de mogelijk tot een vrijblijvend adviesgesprek.

In 2008 ben ik gestart met The BeautyCompany waar ik ontspanning en huidverbetering samenbreng om tot een spectaculair resultaat te komen. Dat komt niet in de laatste plaats door het merken waarmee ik werk: Cenzaa Avdvanced Skincare en IK Skin Perfection Cosmeceuticals.

Cenzaa ontwikkeld continue innovatieve producten die voldoen aan de hoogste eisen en verdraagzaamheid. Het resultaat is een luxe resultaatgerichte huidverbetering, waarmee je ook geniet van ultieme wellness voor lichaam en geest.

De missie van Ik Skinperfection is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. Ervaar pure huidverzorging, zonder synthetische stoffen als bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen.

Door deze innovatieve merken te combineren met mijn kennis en vaardigheden kan ik je het beste aanbieden op het gebied van huidverzorging en -verbetering, zelfs voro de meest gevoelige huid.

Hope to see you soon!

Brenda Bax

Schoonheidsspecialist & huidexpert

Schoonheidsspecialist