JOUW HUID

Voelt je huid oncomfortabel, droog en schraal aan? Door een verminderde huidfunctie is de barrière werking van jouw huid aangetast met een vocht tekort (de-hydratatie) als gevolg. Een vochtarme en droge huid voelt trekkerig en strak doordat kostbaar vocht snel verdampt. Effectieve verzorging is noodzakelijk om het tekort aan vocht en vetstoffen te herstellen en je huid optimaal te beschermen tegen uitdroging.

BEWEZEN EFFECTEN

De actieve PCN2®ingrediënten zorgen ervoor dat huidproblemen bij de kerm worden aangepakt. Een vochtarme en droge huid wordt direct gehydrateerd en beschermd door de unieke samenstelling van krachtige vitaminen en het 72h Total Moist Complex®.

72h Hydratatie geeft de huid een directe vochtboost en verzacht onmiddellijk droogtelijntje.

Anti-aging voorkomt vroegtijdige huidveroudering en biedt een veeleisende huid spankracht en souplesse.

Comfort, de huid wordt optimaal gevoed, de barrière functie wordt versterkt en de huid voelt soepel en niet meer trekkerig aan.

Beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering door UV-straling, vrij radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.

OPTIMAAL RESULTAAT

Een vochtarme en droge huid heeft frequent behoefte aan intensieve verzorging en behandeling. Hoe kan je je optimale huidresultaten bereiken?

[1] Plan regelmatig een behandeling bij The BeautyCompany

[2] Gebruik dagelijks de geadviseerde producten volgens het 6-stappenplan.

GEADVISEERDE BEHANDELINGEN

Cenzaa Impressions | Cenzaa Moments | Botuline Beauty Therapy

Maak je voor de eerst keer een afspraak bij The BeautyCompany? Kies dan voor de kennismakingsbehandeling. Jouw afspraak begint met ontvangst met koffie of thee en een goed gesprek. Jij hebt vast wat vragen en om een goed advies te kunnen geven heb ik ook informatie nodig. Na het intake gesprek beginnen we met de behandeling.