JOUW HUID

Vertoont jouw huid rimpeltjes en mist het elasticiteit en spankracht? Het leven verandert je huid. Het gevolg is verlies aan volume en souplesse, een verslapte huid. Daarnaast verouderen cellen sneller onder invloed van UV-straling en vertoont het eerder pigmentvlekjes. Een huid met zichtbare tekenen van veroudering heeft behoefte aan herstel van essentiële huidcomponenten, stimulatie van nieuwe huidlagen en optimale versteviging van gezichtscontouren.

BEWEZEN EFFECTEN

De actieve PCN2® zorgen ervoor dat huidproblemen direct bij de kern worden aangepakt. De rijpere huid wordt direct gelift, gestimuleerd en een stralender door de unieke samenstelling van Laser-Like Lifting, DNA-herstel en Photo-Age bescherming

Laser-Like Lifting, effectief alternatief voor laserbehandeling met direct verstevigend effect en ultieme contourverbetering.

Celvernieuwing, stimuleert de celstofwisseling in de diepere huidlagen, waardoor de huid een hernieuwde en jeugdige uitstraling krijgt!

DNA herstel, repareert ongewenste weefselbeschadiging en bewaakt de kwaliteit van de cellen.

Photo-Age, beschermt tegen huidveroudering door UV-straling, vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.

OPTIMAAL RESULTAAT

De verslapte huid heeft frequent behoefte aan intensieve verzorging en behandeling om haar structureel te verbeteren voor een stralende en vitale uitstraling.

Hoe kan je jouw optimale huidresultaten behalen?

[1] Plan regelmatig een behandeling bij The BeautyCompany

[2] Gebruik dagelijks de geadviseerde producten volgens het 6-stappenplan.

GEADVISEERDE BEHANDELINGEN:

Bindweefsel Therapy | Botuline Beauty Therapy | Diamond Touch | Microneedling

Maak je voor de eerst keer een afspraak bij The BeautyCompany? Kies dan voor de kennismakingsbehandeling. Jouw afspraak begint met ontvangst met koffie of thee en een goed gesprek. Jij hebt vast wat vragen en om een goed advies te kunnen geven heb ik ook informatie nodig. Na het intake gesprek beginnen we met de behandeling.