Supp24 Skin Collagen

Bij The BeautyCompany werk ik graag met het inside-outside principe. De huid is zichtbaar vanaf de buitenkant, we verzorgen die buitenkant graag met verantwoorde producten om de huid zo gezond mogelijk te houden, om de conditie te verbeteren. Maar vanaf de binnenkant kunnen we de huid óók heel goed verzorgen. Hoe? Door ons lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Door dagelijks een shot Supp24 Skin Collagen te nemen zal je zien dat ook jouw huid kan verbeteren.

SUPP24 Skin Collagen is een vernieuwend beautyproduct in een 60ml flesje dat boordevol marine collagen, hyaluronzuur, vitaminen en mineralen zit. Je neemt het elke dag als shot, waardoor de huid en het lichaam iedere dag opnieuw worden voorzien van essentiële stoffen die huidveroudering tegengaan.

Het resultaat na 30 dagen gebruik Supp24 Skin Collagen

Wat doet Skin Collagen?

Skin Collagen zorgt voor een soepele en vitale huid en vertraagt de veroudering van je huid. Het geeft een boost aan je haar, wimpers en nagels en je voelt je fitter en energieker.

Wat maakt Skin Collagen zo bijzonder?

Collageen is het meest belangrijke eiwit in je lichaam en dé bouwstof van je huid. Vanaf je 25e jaar, maakt je lichaam minder collageen aan. Je krijgt rimpels en oneffenheden en je gewrichten worden stijver. Je kunt dit afremmen door je collageenvoorraad aan te vullen. Belangrijk is daarbij dat je wel het juiste type collageen binnen krijgt. Zo heb je collageen van rund, kip en planten maar in Skin Collagen vind je alleen hoogwaardige marine collageen, ook wel vis collageen. Dit type collageen lijkt het meest op het menselijke collageen en geeft daarom het beste resultaat. Daarbij hebben we gekozen voor de hoogst mogelijke dosering, namelijk 10 gram marine collageen per flesje.

Naast de 10 gram marine collageen, bevat SUPP24 Skin Collagen meer natuurlijke ingrediënten die voor je aan het werk gaan. Zoals 50mg hyaluronzuur. Deze lichaamseigen stof draagt bij aan het hydrateren van je huid en het soepel houden van je gewrichten.  Daarnaast zit elk flesje boordevol magnesium, zink, selenium en vitamine A, B, D, E en K. Zink helpt je lichaam om je huid, haren en nagels gezond te houden, terwijl selenium de productie van nieuwe, gezonde huidcellen een boost geeft. De vitaminen zorgen daarbij voor o.a. extra energie.

Een kuur als ‘cure’ tegen rimpels

Als jij elke dag één flesje neemt, zul je zien (en voelen) dat de elasticiteit van je huid snel verbetert. Dankzij de hoge dosering marine collageen en de andere natuurlijke werkzame stoffen (hyaluronzuur, vitamines en mineralen) zit jij straks letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel. Voor een optimaal resultaat adviseer ik een kuur van 60 dagen.

Start, na 30 dagen, na 60 dagen en na 90 dagen

Wil je jouw kuur bestellen of heb je vragen? Neem contact op!