Skin Bomb Home Treatment

SKINBOMB TREATMENT – DE SUPERKRACHTIGE FACIAL VOOR EEN DIRECTE GLOW

SkinBomb Treatment, dé behandeling waarmee ik je had willen verrassen in de salon deze kerst, is er gelukkig ook in een Home Treatment versie. Hoe fijn is dat, nu je de behandeling in de salon niet kan doen. 

Het programma is volledig op jouw huidwens afgestemd met een hoge dosis actieve werkstoffen. Zo krijgt jouw huid een powerboost en direct een natuurlijke glow. 

Wil jij jouw SkinBomb Treatment voor thuis bestellen? Geef dan je wensen door via een berichtje en ik neem contact met je op.

                              

De Skin Bomb Home Treatment bestaat uit de Skin Boost Ampoule Therapy, de Mandelico Glow Peel en de Spicy Skin Shock. De duidelijke handleiding, met instructievideo, maken het toepassen van de behandeling kinderspel. 

Tijdens de lock down periode ontvang je bij de SkinBomb Home Treatment een SkinBomb voucher t.w.v. € 25,-. Zo begint jouw eerste behandeling in het nieuwe jaar extra goed. 

De SkinBomb Home Treatment voeg je om de 5 dagen toe aan je beauty routine. Bestel jouw persoonlijke Home Treatment door jouw wensen aan mij door te geven. Ik stel de kuur samen en bezorg deze bij je thuis. 

 

360 SKINCODE – SKIN BOOST AMPULE THERAPY

Skin Boost Ampoule Therapy doet wonderen voor je huid! De exclusieve hoge concentratie van werkstoffen van elke ampul voorziet jouw huid van een boost aan vitaliserende stoffen en geven direct nieuwe energie. Deze kuur behoort tot huidverjonging op het hoogste niveau. Vanaf de eerste dage zijn de resultaten merkbaar en binnen 3 weken duidelijk zichtbaar. Een fantastisch geschenk voor je huid!

De Skin Boost Ampoule Therapy voeg je eenvoudig toe aan je beauty routine. Bestel jouw persoonlijke kuur door jouw wensen aan mij door te geven. Ik stel de kuur samen en bezorg deze bij je thuis. 

 

BEWEZEN PROGRAMMA VOOR NATUURLIJKE HUIDVERJONGING

Huidveroudering remmen en huidverjonging inzetten. Met medische precisie, zonder chirurgie of botox. En met behoud van natuurlijke looks er 10 jaar jonger uitzien. 360° SKINCODE maakt het mogelijk! Dit unieke wetenschappelijke programma voor natuurlijke huidverjonging biedt je een volledig customized totaalconcept dat alle facetten van huidveroudering aanpakt en zelfs huidverjonging inzet.

Natuurlijk, veilig, gezond en stralend oud worden heb je nu echt zelf in de hand!

360 SKINCODE is de trotse en bekroonde winnaar van de Professional Beauty Product of the Year 2020 Award. Gekozen door zowel de Vakjury als Beauty Professionals!