Recensies van klanten

Lees over de ervaringen en meningen van de klanten van Schoonheidssalon The BeautyCompany.

Om nog meer (recente) recensies te lezen klik je hier

Februari 2018, via Facebook:
“Ik heb net een heerlijk verwenmoment gehad bij the Beauty Company. Heerlijk. Een gezichtsmassage. Voel me weer helemaal top. Dank je wel Brenda was geweldig. Kom zeker nog een keer.”

Februari 2018, via Facebook:
“Afgelopen week een heerlijke behandeling gehad! Echt heel ontspannen! Nogmaals dank je wel Brenda!!”

Januari 2018, via Google Review:
“Kan heerlijk masseren. Lekkere geuren en lekker ontspannen”

December 2017, via Google Review:
“Behandeld voor het verwijderen van plekjes op mijn gezicht. Eerst wat korstjes, en na anderhalve week mooi resultaat. Helemaal tevreden!

Mei 2017, via Facebook:
“Leuke en leerzame make-up workshop gevolgd bij The BeautyCompany. Brenda heeft veel kennis over huid, make-up en producten. Ik heb veel tips gekregen die ik zeker ga toepassen. Leuk om te doen met een paar vriendinnen.”

Juli 2016, via Facebook:
“Onlangs genoten van een proefbehandeling met de Diamond Touch, het nieuwste apparaat op het gebied van microdermabrasie. Vergeleken met de eerdere behandelingen was dit absoluut genieten! Een prettige behandeling, niet gevoelig en ook nog een fijne massage gekregen. Zelfs na 1 keer kun je al verschil zien en mijn huid voelde heerlijk zacht aan. Geen rode huid of schilfers gehad, kortom een top behandeling! Brenda, nogmaals bedankt voor deze behandeling. Ik vond het leuk om proefpersoon te mogen zijn en ik kom er zeker voor terug!”

Januari 2016, via Facebook:
“Begin december de eerste keer een behandeling met de Cenzaa producten gehad. Wat een verwennerij. Ook de hoofdmassage tussendoor: heerlijk. En Brenda biedt goede service: als een product niet op voorraad is komt ze het zelfs bij je thuis brengen. Super.”

Januari 2016, via Facebook:
“k kom regelmatig bij The Beautycompany. Geweldige salon met goede producten en behandelingen! En Brenda is een hartstikke leuk mens.”

November 2015, via Facebook:
Wat relaxt om mijn weekend te starten met een Cenzaa gezichtsbehandeling, heerlijke behandeling en fijne producten. Bedankt Brenda!”