JOUW HUID

Heb je last van storende pigmentplekjes? Verbrandt je huid snel in de zon? Jouw huid is kwetsbaar en verdient dagelijkse bescherming tegen vrije radicalen en UV-straling. Zonlicht is de belangrijkste oorzaak van vroegtijdige huidveroudering. Intensieve verzorging, behandeling en bescherming tegen huidveroudering en pigmentvlekken laat de kwetsbare huid opnieuw stralen, egaliseert en gaat schadelijke effecten tegen.

BEWEZEN EFFECTEN

De actieve PCN2® zorgen ervoor dat huidproblemen direct bij de kern worden aangepakt. Een kwetsbare huid met zichtbare pigmentvlekken en tekenen van huidveroudering worden direct behandeld en beschermd door de unieke samenstelling van de Spot Corrector en therapeutische kuren.

Spot Corrector werkt preventief tegen het vormen van pigmentstoornissen en corrigeert een ongelijke huidskleur.

Stralende teint, geeft de doffe, vermoeide huid een onmiddellijke heldere en stralende teint.

Therapeutische kuur, bereikt revolutionaire resultaten in kuurverband van zowel salonbehandelingen als thuisgebruik van de producten.

UV-A & UV-B protectie, beschermt tegen de schadelijke effecten van zonlicht en voorkomt huidverbranding.

OPTIMAAL RESULTAAT

De kwetsbare huid met zichtbare pigmentvlekken en tekenen van huidveroudering heeft frequent behoefte aan intensieve verzorging en behandeling.

Hoe kan je je optimale huidresultaten bereiken?

[1] Plan regelmatig een behandeling bij The BeautyCompany

[2] Gebruik dagelijks de geadviseerde producten volgens het 6-stappenplan.

GEADVISEERDE BEHANDELINGEN:

Cenzaa AHA-Therapy | Cenzaa Diamond Touch | Microneedling | Angie coagulatie

Maak je voor de eerst keer een afspraak bij The BeautyCompany? Kies dan voor de kennismakingsbehandeling. Jouw afspraak begint met ontvangst met koffie of thee en een goed gesprek. Jij hebt vast wat vragen en om een goed advies te kunnen geven heb ik ook informatie nodig. Na het intake gesprek beginnen we met de behandeling.