Online Agenda

Om iedere klant alle rust en aandacht te geven in de salon wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt. Tijdens de behandelingen neem ik daarom ook geen telefoon aan.

Ik stel het op prijs als je voor berichten of vragen het contactformulier gebruikt. Om een afspraak te maken kan je gebruik maken van de online agenda. Wil je toch liever via de telefoon of mail afspreken mag dat natuurlijk ook. Laat een bericht achter en ik neem dan z.s.m. contact op met je.

Voor het plannen van een afspraak binnen 24 uur of langer dan 1 maand vooruit stuur je een bericht naar info@the-beautycompany.nl of 06-23279540 en ik neem contact met je op zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Maak hieronder een keuze uit de behandelingen en kies daarna uit de beschikbare tijden.

Je kunt je afspraak binnen 48 uur alleen telefonisch afzeggen of wijzigen. Bij annulering binnen 24 uur mag The BeautyCompany 50% van de gereserveerde behandeling in rekening brengen.

The BeautyCompany is bereikbaar op 06-23279540, een bericht inspreken mag altijd!

Door gebruik te maken van de online agenda schrijf je je automatisch in voor de nieuwsbrief. Mocht je dit niet op prijs stellen laat het dan even weten, of meld je af na het ontvangen van je eerste nieuwsbrief.

 

ontdek het geheim