Nieuws

The BeautyCompany in de Hier! in de Regio krant

MOOI OUD WORDEN… dat wil jij toch ook?

We kennen het allemaal: we vliegen van hot naar her om op tijd op werk, op school, de kinderopvang of de sportschool te zijn. Ontspannen doen we vaak op de bank, met een goed boek, of voor de tv.

Af en toe gunnen we onszelf een ontspannen gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialist. Wist je dat een schoonheidsspecialist zoveel meer voor je kan betekenen?

Een droge, doffe of juist vette huid, acne, pigmentatie of de eerste rimpels… daar kunnen we allemaal mee te maken krijgen. Met name het laatste is helaas onvermijdelijk. Met de huidverbeterende producten van Cenzaa helpt Brenda, van schoonheidssalon The BeautyCompany , rimpels, fijne lijntjes, puistjes of pigmentvlekken te verminderen en maakt  jouw huid weer stralend en gezond.

Maar wat nu als je een heel gevoelige huid hebt, misschien wel met eczeem. Of als je niet tegen de parfums kan die in veel producten worden gebruikt? Dan wordt het een stuk lastiger om zelfs af en toe te genieten van een ontspannen schoonheidsbehandeling…

Daarom introduceert Brenda nu IK Sin Perfection bij schoonheidssalon The BeautyCompany in Rijpwetering. Speciaal voor de gevoelige huid die geen parfum of andere overbodige stoffen kan verdragen. Want IK Skin Perfection Cosmeceuticals worden geproduceerd zonder chemische toevoegingen zoals parabenen, sulfaten en paraffine; zonder synthetische geurstoffen (parfums); zonder kleurstoffen; zonder belastende stoffen en hebben een PH-waarde die is aangepast aan de huid (PH 5,5).

De missie van IK Skin Perfection is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. Ervaar pure huidverzorging, zonder synthetische stoffen als bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen.
Door verschillende factoren kan de huid uit balans raken. Hierdoor kan de huid last krijgen van onzuiverheden, droog worden of geïrriteerd raken. Om jouw huid naar een gezonde basis terug te brengen werkt IK met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – comeceuticals – en ontwikkeld IK haar producten volgens het NO-label. Het unieke 4 fasen Reset behandelprogramma in de salon reset, herstelt en stimuleert jouw huid. IK Skin Perfection begeleidt je graag in 4 fasen naar maximale huidverbetering!

KLIK HIER om een afspraak te maken of bel 06-23279540 voor meer informatie