Medical Collection

MEDICAL COLLECTION

EEN GOEDE EN GEZONDE HUID BIJ INTENSIEVE MEDISCHE BEHANDELINGEN

Het moment dat je hoort dat je ziek bent, brengt veel veranderingen met zich mee. Dat ondervond ook de founder van IK Skin Perfection. Vanuit een medisch behandeltraject heeft zij zelf ervaren dat de huid verandert en lang niet alle huidverzorgingsproducten te gebruiken zijn. Ook chemotherapie en bestralingen drogen de huid uit en maken de huid vaak schilferig, overgevoelig en geïrriteerd en in sommige gevallen kan de huid gaan jeuken.

De medical producten van Ik Skin Perfection hebben een krachtigere werking dan reguliere cosmetica en tegelijkertijd hebben ze minder bijwerkingen dan medicinale crèmes. Deze producten zijn zelfs geschikt voor de zeer gevoelige huid.

WEES MILD VOOR DE HUID

Gedurende chemotherapie, bestraling en gebruik van andere zware medicatie gebeurt er veel met de huid. De huid heeft in deze periode rust nodig. De producten uit de Medical Collection zijn de enige huidverzorgingsproducten in Nederland die speciaal ontwikkeld zijn voor de behandeling bij chemotherapie en intensieve medicatie en zijn zelfs specifiek in te zetten bij bestraling. De producten van IK Skin Perfection zijn uniek geformuleerd om de natuurlijke pH-waarde van de huid (5,5) te herstellen en de huidflora in balans te houden. Om de zuurmantel in balans te houden moet de pH-waarde van de producten rond de pH-waarde van de huid liggen. Hoe hoger de pH-waarde, des te droger, doffer en sneller geïrriteerd de huid is. En dat wil je bij chemotherapie en bestraling juist voorkomen.

MEDICAL KIT, Huidverzorging bij kanker € 81,95

Een volledige basisverzorging bij chemo, bestraling en intensieve medicatie.

SILKY ORGANIC RECOVERY BOX, Ontdek dé medical giftbox! € 39,95

Dé beauty giftbox bij chemo, bestraling en intensieve medicatie. Geef een stukje vertrouwen terug!

DE-ITCHY+, Medical Skin Oil € 52,95

Dit is een rijke olie speciaal geschikt voor de gevoelige en geïrriteerde (hoofd)huid.

SILK+, 3 in 1 Cream Cleanser € 26,95

Een ultrazachte, zeer milde 3 in 1 reiniging: een reinigingsmilk, lotion met pH hersteller en eye-makeup remover in één.

RECOVER+, Sensitive Repairing Cream € 40,50

Dit is een kalmerende 24H crème die de extreem gevoelige huid voedt, herstelt, hydrateert en onmiddellijke verlichting biedt.

LIP+, Vegan Lipbalm € 17,95

LIP+ is een milde verzorgende vegan lipbalsem.

BUTTERLY CREAM, Organic Sheabutter € 22,95

Ervaar een luxueuze, boterzachte bodybutter, maakt onmiddellijk een einde aan de droge huid.