Lijntjes en rimpels

Vertoont jouw huid rimpeltjes en mist het elasticiteit en spankracht?

 

Het leven verandert je huid. Het gevolg is verlies van volume en souplesse.

Daarnaast verouderen cellen sneller onder invloed van UV-straling en vertoont het eerder pigmentvlekjes. Een huid met zichtbare tekenen van veroudering heeft behoefte aan herstel van essentiële huidcomponenten, stimulatie van nieuw collageen en elastine en optimale versteviging van de gezichtscontouren.

Bewezen effecten

De actieve ingrediënten in de producten zorgen ervoor dat huidproblemen bij de kern worden aangepakt. De rijpere huid wordt direct gelift , gestimuleerd en stralender door de unieke samenstelling van Laser-Like lifting, DNA herstel en Photo-Age bescherming.

  • LASER-LIKE LIFTING effectief alternatief voor laserbehandeling met direct verstevigende effect en ultieme contourverbetering.
  • CELVERNIEUWING stimuleert de celstofwisseling in de diepere huidlagen, waardoor de huid een hernieuwde en jeugdige uitstraling krijgt.
  • DNA HERSTEL repareert ongewenste weefselbeschadiging en bewaakt de kwaliteit van de cellen.
  • PHOTO-AGE beschermt de huid tegen veroudering door UV-straling, vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.

Optimaal resultaat

De rijpere huid heeft frequent behoefte aan intensieve verzorging en behandeling om haar structureel te verbeteren. Hoe bereik je jouw maximale resultaat?

  • Plan elke 4 tot 6 weken een behandeling bij The BeautyCompany
  • Verzorg je huid dagelijks thuis volgens het 6 stappenplan