Kennismaken met gezichtsbehandelingen

De keuze is reuze! Maar welke behandeling moet je nu kiezen voor een eerste afspraak? Kies voor de kennismakingsbehandeling, dan zit je altijd goed.

Jouw afspraak begint met ontvangst met koffie of thee en een goed gesprek. Jij hebt vast wat vragen en om een goed advies te kunnen geven heb ik ook informatie nodig. Samen maken we een keuze voor een van mijn merken: Cenzaa, voor ultieme huidverbetering, of Ik Skin Perfection, geschikt voor de meest gevoelige huid.

Kennismakingsbehandeling  € 75,-

Reset your skin kennismaking  € 75,-

Kennismakingsbehandeling met microdermabrasie   € 109,-

De behandelingen geven een impressie van het concept van schoonheidssalon The BeautyCompany en laten jou kennis maken met jouw nieuwe huid! Ervaar de unieke combinatie van wellness & huidverbetering in de kennismakingsbehandeling, of kies voor oogverblindend resultaat met de kennismakingsbehandeling met microdermabrasie. Heb je een kwetsbare of gevoelige huid? Kies dan voor de Reset your skin kennismaking.

Ga naar de online agenda om je afspraak in te boeken. Bel je liever? Dan mag ook, maar tijdens behandelingen neem ik geen telefoon aan. Als je een bericht inspreekt dan bel ik je z.s.m. terug. Mijn telefoonnummer is 06-23279540.

 

Brenda Bax, huidexpert en eigenaresse bij The BeautyCompany