IK Skin Perfection

In 2017 kwam IK Skin Perfection op mijn pad. Een geweldige combinatie samen met het merk wat ik al had. Ook IK Skin Perfection is een Nederlands merk. Met de missie om natuurlijke schoonheid te versterken  met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare. Ontwikkeld in harmonie met de natuur.

De natuurlijke conditie en flora van de huid, dát is het uitgangspunt. Om terug te keren naar de gezonde basis van jouw huid werkt IK Skin Perfection met 100% pure, organische ingrediënten, groene cosmeceuticals.

De combinatie van het unieke 4 fasen behandelsysteem en de zuivere producten maken het mogelijk om zelfs de meest kwetsbare huid te behandelen én te verbeteren.

Kom kennis maken met de producten en behandelingen van IK Skin Perfection, ervaar het concept van The BeautyCompany tijdens een kennismakingsbehandeling.

Maak een afspraak

Lees meer over IK Skin Prefection