Silky Organic Giftbox

Wat geef je aan iemand die de diagnose kanker heeft gekregen of al langere tijd ziek is? Je wilt een cadeau geven dat ertoe doet, dat iemand raakt. Een duurzaam en zinvol geschenk waarbij de ontvanger centraal staat. De Silky Organic Recover Box is prachtig vormgegeven en bevat producten die veilig en zorgeloos cadeau gegeven kunnen worden. De giftbox is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. Door het geven van de giftbox aan een ander, geef je de ander een stukje zelfvertrouwen terug. Dat bijzondere gevoel kan jij geven aan jezelf of iemand die er voor jou toe doet.

Dit maakt de Silky Organic Recover Box zo uniek!

Speciaal ontwikkeld voor, tijdens en na chemo, intensieve medicatie en zélfs bestraling. IK Skin Perfection kiest bewust om stoffen te mijden die de behandeling kunnen verstoren of de huid kunnen beschadigen. Denk aan metalen – bijvoorbeeld zink – of hormoonontregelende stoffen als fyto-oestrogenen uit bijvoorbeeld Aloë Vera. Tevens hebben zij gekozen voor een xeno-oestrogenen vrije verpakking (BPA-vrije verpakking).

IK Skin Perfection voldoet aan de adviezen die door de behandelend arts, radiotherapeut of verpleegkundige gegeven worden.

Unieke PH waarde, geeft bacteriën geen kans. De uniek geformuleerde producten zorgen dat de pH waarde van de huid (5,5) en de huidflora in optimale balans komen. Ze voorkomen hiermee uitdroging en irritatie. Ook worden de slechte bacteriën gedood en de goede bacteriën krijgen de ruimte. Het is dus belangrijk om de pH-waarde in balans te houden. Hoe hoger de pH-waarde des te droger, doffer en sneller geïrriteerd de huid is. En dat wil je bij chemotherapie en bestraling juist voorkomen.

Veilig te gebruiken zonder belastende en huidonvriendelijke stoffen. Bij de ontwikkeling van de Medical Collection is er gekeken naar de strikte voorwaarden waaraan deze producten moeten voldoen. Alle producten zijn voorzien van het NO-label, dus bevatten geen huidonvriendelijke stoffen zoals parabenen, sulfaten, minerale oliën, geur- en kleurstoffen. Dankzij natuurlijke mediceuticals kan IK Skin Perfection ingrediënten efficiënt inzetten zonder dat ze belastend zijn voor de zeer kwetsbare huid en toch een mooi resultaat behalen.

Totaal concept. IK Skin Perfection kiest bewust. The BeautyCompany ook. Daarom bieden we niet alleen producten aan om de huid preventief gezond te maken of te houden, maar bieden wij ook een gezichtsbehandeling bij The BeautyCompany speciaal afgestemd op jouw huidzorg. Ik, als Medical Skincare Specialist, geef jou advies voor thuisgebruik, voeding en lifestyle bij medicatie.

Deze producten vind je in de Silky Organic Recover Box    € 39,95

SILK+: Milde reiniging

RECOVER+: Kalmerende huidherstellende 24H crème

DE-ITCHY+: Beschermende en huidherstellende olie

LIP+: Milde verzorgende vegan lipbalsem