Huidverzorging in de zomer

Bescherming tegen de zon is essentieel in de ‘strijd’ tegen huidveroudering. En daar help ik je graag bij!

Bij aankoop van een CC Minerals SPF 30 & de
Advanced SunSPF 50 krijg je de Silky After Sun,
cooling bag en een 365° Sun Protection Magazine cadeau. 

 

3-IN-1 COVERAGE COMPACT CREAM

Beauty Sun Protection SPF 30

De CC Minerals Velvet Finish, geeft in een handomdraai een prachtige, gematteerde en egale teint. Een mooie natuurlijk look is het resultaat van Cenzaa’s 3-in-1 Coverage Compact Cream!

De 3-in-1 Coverage Compact Cream heeft een groot anti-UVA/UVB-spectrum, helpt vlekken en zichtbare poriën te verminderen, zorgt voor een egale teint en een droge, poederachtige finish. De heerlijke, zachte textuur laat zich perfect uitsmeren over de huid en geeft haar een prachtige zonnige gloed. Ontdek de kracht van deze unieke 3-in-1 formule: beschermt als een zonnecrème, verspreidt als een foundation en matteert als een poeder. In een mum van tijd heeft u een geweldige make-up aangebracht!

PCN2® EFFECTEN

* Matteert en egaliseert de huid

* Helpt vlekken en zichtbare poriën te verminderen

* Prachtige finishing touch met zonnige gloed

* Optimale UVA-UVB-bescherming met SPF 30

* Maximaal vochtherstel

CENZAA RITUAL

De 3-in-1 Coverage Compact Cream aanbrengen vóór blootstelling aan de zon. Royaal aanbrengen en frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen.

Voor een perfecte zonbescherming combineert u de CC Minerals met een van de producten uit de 365° Pure Protection lijn. Herstel uw huid optimaal na het zonnebaden met de Cenzaa Silky Aftersun voor een langdurig zongebruinde huid.

HIGH PROTECTION SUN SPRAY

Ultra hoge 5-in-1 zonbescherming

Advanced Sun Spray SPF 50 [High Protection Sun Spray] is een zonnebrandspray voor lichaam en gezicht. Dit ultieme 5-in-1 product gaat huidveroudering, huidverbranding, zonuitslag en de vorming van pigmentatie tegen en zorgt voor een optimale hydratatie van de huid. Advanced Sun SPF 50 is hypoallergeen, waterbestendig en geschikt voor alle huidtypes. Het trekt snel in, plakt niet en zorgt voor een zeer sterke bescherming tegen UVA en UVB-stralen.

Geformuleerd met de hoogste concentratie PCN2®

UVA – UVA-filter beschermt tegen versnelde afbraak van elastine en rimpelvorming. UVB – UVB-filter zorgt voor een optimale bescherming tegen DNA-schade en zonverbranding. VITAMINE E – Vitamine E zorgt dat de huid minder snel verbrandt en beperkt celschade door de zon.

PCN2® EFFECTEN

* Optimale UVA en UVB bescherming

* Voorkomt schadelijke effecten van de zon

* Gaat vroegtijdige huidveroudering tegen

* Vermindert de kans op pigmentverstoringen

* Maximaal vochtherstel

* Geeft een matte finish op de huid

* Wordt snel opgenomen en plakt niet

* Laat geen witte waas achter, perfecte make-up basis

CENZAA SUNSHINE RITUAL

Spray de Advanced Sun SPF 50 30 minuten voor het zonnen royaal op de huid. Royaal en frequent opnieuw aanbrengen om bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen.

Na het zonnen en uw douche ritueel met uw favoriete Cenzaa Wash Away product, verzorgt u uw huid optimaal met de Cenzaa Silky Aftersun

DE 3-IN-1 AFTERSUN CARE!

Rescue – Tan Maximizer – Age Repair Balm

Silky Aftersun 3-in-1 [Rescue – Tan Maximizer – Age Repair Balm] herstelt de huid die gedurende de dag wordt blootgesteld aan UV-stralen en vrije radicalen. Het biedt ultiem comfort en zorgt voor een goudbruine teint die extra lang behouden blijft. De luxe en rijk voedende moisturizer trekt mooi in, is zacht en de huid voelt niet trekkerig aan. De zonbelaste huid wordt optimaal verzorgd; zelfs rimpels, pigmentvlekken en het verlies van elasticiteit van de huid wordt voorkomen.

Geformuleerd met de hoogste concentratie PCN2

RESCUE & COMFORT

* 100% mooi verzorgde huid

* Herstelt en biedt de huid luxe en comfort

TAN MAXIMIZER

* 100% stralende teint

* Uw mooie bruine teint blijft langer behouden

ANTI AGE

* 100% ontspannend effect

* Beschermt tegen zonschade zoals rimpels, pigmentvlekken en verlies van elasticiteit

CENZAA RITUAL

Breng de Silky Aftersun zachtjes masserend aan op een schone, droge huid na zon blootstelling. Consequent gebruiken en minimaal 4 dagen lang na het zonnen. Het kan ook als nachtverzorging en/of masker dienen om de huid goed te herstellen. Geschikt voor gezicht en lichaam.

Bescherm uw huid tijdens het zonnen met uw favoriete Cenzaa 365° Pure Protection product, bijvoorbeeld de nieuwe Cenzaa Advanced Sun SPF 50