Een bezoek aan de schoonheidssalon wordt vaak geassocieerd met ontspanning en luxe. Maar wist je dat je bij schoonheidssalon The BeautyCompany ook vele huidproblemen kan laten behandelen?

Door een unieke combinatie van ervaring, opleiding en innovatieve merken is het mogelijk om de meest uiteenlopende huidproblemen en condities aan te pakken en daadwerkelijk verbetering te realiseren.

In de salon wordt gewerkt met Cenzaa Advanced Skincare en IK Skin Perfection. Deze innovatieve en hoogwaardige merken vullen elkaar goed aan  en zorgen ervoor dat zelfs de meest gevoelig, allergische eczeemhuid met zorg behandeld kan worden bij The BeautyCompany.

Heb jij een huidprobleem en staat deze niet beschreven op de site? Aarzel dan niet om contact op te nemen en je vraag te stellen, er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Maak je voor de eerst keer een afspraak bij The BeautyCompany? Kies dan voor de kennismakingsbehandeling. Jouw afspraak begint met ontvangst met koffie of thee en een goed gesprek. Jij hebt vast wat vragen en om een goed advies te kunnen geven heb ik ook informatie nodig. Na het intake gesprek beginnen we met de behandeling.