Goede Doelen

LINDA.foundation

Augustus 2018, na een geweldige vakantie met mijn gezin kwam ik terug in de salon en zag de fooienpot staan, lekker gevuld door tevreden klanten die mijn gezin een extraatje gunde. ‘Ga maar lekker een ijsje halen met je meiden’ wordt er vaak gezegd. Superlief natuurlijk, en dat doen we ook zeker wel. Terug van die fijne vakantie, waarin het ons aan niets ontbrak, realiseerde ik me dat er ook gezinnen zijn de inhoud van de fooienpot veel beter kunnen gebruiken. Na wat googlen kwam ik uit bij de LINDA.foundation, zij ondersteunen (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren op een hele fijne manier.

In de salon staat geen fooienpot meer maar een collecte box van LINDA.foundation. In november en december ontvang jij voor elke donatie een heerlijke geur als dank. Help jij mee een super bedrag bij elkaar te sparen?

Meer info? Kijk dan op de site van de LINDA.foundation

Geef een glimlach cadeau

Tijdens mijn werk in de salon hoor ik veel verhalen. Vaak hele gezellige en positieve verhalen, maar ook verdrietige en vervelende verhalen. Wanneer iemand in de put zit kan een wellness behandeling een lichtpuntje in een nare periode zijn. Daarom doe ik jaarlijks mee met de actie ‘Geef een glimlach cadeau’. Tijdens de actieperiode kunnen vrouwen die kanker hebben, of recent hebben gehad, gebruik maken van een gratis verwenmoment.

Via social media en mijn nieuwsbrief laat ik altijd weten wanneer er weer afspraken gemaakt kunnen worden voor deze actie.

Meer info? Kijk dan op de site van Geef een Glimlach cadeau.