Cenzaa Global Cocooning

GLO·BALCO·COO·NING ~ (all; by cenzaa)

Een reis door de wereld van Cenzaa waarbij aandacht en het geweldige resultaat in huidverbetering je de liefde en warmte geven om zo het beste uit jezelf te halen. Ontdek jouw ideale combinatie van puurheid, gezondheid en luxe

De oorsprong van Cenzaa nam ons mee op reis langs de legendarische zijderoute. In dit jubileumjaar laten wij je graag ervaren welke prachtige reizen we nog meer maken op weg naar het beste resultaat in huidverbetering.

Voor de vrouw die droomt van luxe reizen langs de zijderoute, nieuwsgierig is naar verre en warme oorden en intens geniet van in harmonie zijn met de natuur. Voor de vrouw die droomt van een jonge huid. Reis mee langs alle ultieme favoriete en mooie nieuwe producten van dit seizoen en ervaar het warme Cenzaa gevoel. Een reis die voelt als thuiskomen.

Na de lancering van de succesvolle Global Cocooning in het voorjaar komt Cenzaa nu met mooie items voor een stralende winter!

Met de Fragrance Collection heb je elke dag een passende eau de parfum, 3 heerlijke geuren staan klaar om je te omringen, elke dag weer! De geuren zijn ook los verkrijgbaar.

 

De Kabuki kwast geeft een ‘airbrushed effect ‘ aan de foundation of BB cream die je gebruikt, geen vlekken, strepen of andere oneffenheden meer, maar snel en simpel een stralende finish.

 

 

En met de wrinkle filler vervaag je direct fijne lijntjes en rimpeltjes, laat iedereen versteld staan van jouw gladde look!

 

 

Kom de producten – en meer –  ervaren in de salon!