Binnenkijken bij The BeautyCompany

The BeautyCompany is een professionele schoonheidssalon, gespecialiseerd in huidverbetering, verzorging van de extreem gevoelige huid en het verwijderen van huidoneffenheden. Anders dan de naam doet vermoeden is The BeautyCompany geen onderdeel van een grote, onpersoonlijke keten maar een professionele eenmanszaak gerund door Brenda Bax. Persoonlijke aandacht, service en hoge kwaliteit zijn de speerpunten.

Schoonheidssalon The BeautyCompany is rustig en centraal gelegen in Rijpwetering, op 5 minuten rijafstand vanaf de omliggende dorpen Oude Ade, Hoogmade, Roelofarendsveen, Oude Wetering en Nieuwe Wetering. Leiden en Leiderdorp liggen op ca. 10 tot 15 minuten rijden. Er is volop voldoende parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is de salon ook prima te bereiken, bus 56 stopt bij halte de Paardebrug.

De salon heeft een eigen ingang en is gesitueerd op de garage, achter het woonhuis. Doordat de salon alleen bereikbaar is per trap is de salon minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.