First Time Treatments – kennismakingsbehandeling

Welke behandeling moet je nu kiezen voor een eerste afspraak? Kies voor een First Time Treatment en kom kennismaken met The BeautyCompany.

First Time Treatment € 75,-

Jouw afspraak begint met ontvangst met koffie of thee en een goed gesprek.  Samen maken we een keuze voor een van mijn merken: Cenzaa, voor ultieme huidverbetering of Ik Skin Perfection, geschikt voor de meest kwetsbare huid. Naar aanleiding van jouw wensen en de conditie van jouw huid stel ik een persoonlijke behandeling samen. Zo behaal jij optimaal resultaat.

First Time Advice € 30,-

Heb je een huidprobleem en wil je graag weten hoe ik je hierbij kan helpen voordat je start met een behandeling? Maak een afspraak voor een intakegesprek. De kosten van het intakegesprek worden in mindering gebracht wanneer je ervoor kiest om te starten met de behandeling.

First Start at home

Voor het meest optimale resultaat verzorg je je huid thuis met de geadviseerde producten. Wil je na je behandeling direct starten met de geadviseerde huidverbeterende producten van Cenzaa of IK Skin Perfection? Dan ontvang je bij je eerste aankoop  10% korting op de producten.

De behandeling geeft een impressie van het concept van schoonheidssalon The BeautyCompany en laat jou kennis maken met jouw nieuwe huid! Ervaar de unieke combinatie van wellness & huidverbetering in de First Time Treatment.

Ga naar de online agenda om je afspraak in te boeken. Bel je liever? Dan mag ook, maar tijdens behandelingen neem ik geen telefoon aan. Als je een bericht inspreekt dan bel ik je z.s.m. terug. Mijn telefoonnummer is 06-23279540.