First Time Treatments – kennismakingsbehandeling

Welke behandeling moet je nu kiezen voor een eerste afspraak? Kies voor een First Time Treatment en kom kennismaken met The BeautyCompany.

Om je voor te bereiden op jouw afspraak bij mij in de salon ontvang je na het boeken van jouw First Time Treatment een vragenlijst via de mail, deze kan je thuis rustig invullen.

Jouw afspraak begint met ontvangst met koffie of thee en een goed gesprek, we bespreken het ingevulde formulier en jouw wensen.  Samen maken we een keuze voor een van mijn merken: Cenzaa, voor ultieme huidverbetering of Ik Skin Perfection, geschikt voor de meest kwetsbare huid. Ook maak ik foto’s van jouw huid met de Observ zodat we echt een kijkje in je huid kunnen nemen en huidproblemen vroegtijdig kunnen signaleren en aan kunnen pakken.

Naar aanleiding van jouw wensen en de conditie van jouw huid stel ik een persoonlijk behandelplan samen. Zo behaal jij optimaal resultaat.

First Time Treatment | huidverjonging & verbetering      € 195,-

Intake en Observ huidscan, producten voor thuisgebruik en behandeling na 2 weken.

Samen maken we een plan van aanpak en je gaat thuis aan de slag met de geadviseerde producten om jouw huid alvast in conditie te brengen alvorens te gaan behandelen. Je huid wordt op deze manier alvast voorbereid op de hoge concentratie werkstoffen die gebruikt worden tijdens de behandeling om zo een nog mooier resultaat te kunnen bereiken. Na ongeveer 2 weken kom je terug en starten we met de eerste behandeling.

First Time Treatment | huidverjonging & verbetering      € 125,-

Intake en Observ huidscan met behandeling op maat

First Time Treatment | wellness & ontspanning                 € 95,-

Intake en Observ huidscan, Moments behandeling

First Time Treatment | huidzorg bij kanker                         € 75,-

Deze behandeling is erop gericht om je even geen patiënt te laten voelen. Voordat ik ga behandelen doen we eerst een intake gesprek en indien gewenst maken we foto’s met de Observ huidscan.

 

 

De behandeling geeft een impressie van het concept van schoonheidssalon The BeautyCompany en laat jou kennis maken met jouw nieuwe huid! Ervaar de unieke combinatie van wellness & huidverbetering in de First Time Treatment.

Ga naar de online agenda om je afspraak in te boeken. Bel je liever? Dan mag ook, maar tijdens behandelingen neem ik geen telefoon aan. Als je een bericht inspreekt dan bel ik je z.s.m. terug. Mijn telefoonnummer is 06-23279540.