Touch Up Treatments – epileren, verven en meer

Naast gezichtsbehandelingen en het aanpakken van huidproblemen kan je bij The BeautyCompany ook terecht voor een kleine ‘touch up’ behandeling. Een kleine behandeling met groots resultaat!

Epileren wenkbrauwen                                € 12,50 | € 10,- tijdens behandeling

De wenkbrauwen worden in model gebracht en alle overtollige haartjes worden op een zachte manier verwijderd met eyebrow wax van Lycon. Door goed geëpileerde wenkbrauwen komen je ogen beter uit.

Wimpers of wenkbrauwen verven           € 12,50 | € 10,- tijdens behandeling

Het verven van wimpers en/of wenkbrauwen zorgt voor meer expressie in je gezicht. De ogen zijn een belangrijk onderdeel in het gezicht en bepalen voor een groot deel uw uitstraling. Door het verven van wimpers en wenkbrauwen zie je er altijd verzorgd uit met een mooie oogopslag.

Gezicht harsen                                               € 37,50 | € 32,50 tijdens behandeling

Bovenlip of kin harsen                                 € 12,50 | € 10,- tijdens behandeling

Ontsierende haartjes op de bovenlip of kin, of zelfs vervelende donshaartjes in het gezicht worden snel en veilig verwijderd met de professionele hars van Lycon. Deze is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid in het gezicht.

Korting bij meer elementen

Boek je meerdere Touch Up Treatments in een afspraak dan betaal je voor het eerste element € 12,50 (tijdens behandeling € 10,-), voor elk volgend element betaal je € 9,50 (€ 7,- tijdens behandeling).