Behandelingen

De behandelingen bij The BeautyCompany zijn een unieke combinatie van wellness en huidverbetering. Door een goed intake gesprek kan ik je de beste behandeling adviseren en bereik jij het beste resultaat.

Cenzaa Advanced Skincare

Treed binnen in de wereld van Cenzaa en ervaar het gevoel van rust en welzijn. Laat uw zintuigen aangenaam verrassen, geniet van de intense geuren en rijke texturen.

Laat uw zintuigen aangenaam verrassen, geniet van de intense geuren en rijke texturen en zie jouw huid direct verbeteren

De diversiteit van nieuwe technieken in combinatie met behandeltechnieken uit historische culturen zorgen voor balans en ontspanning van lichaam en geest. Het samenspel tussen de intensieve behandelingen, sensationele geuren en innovatieve apparatuur, zorgen voor een ultiem gevoel van welbehagen en maximale huidverbetering!

Klik hier voor meer informatie & prijzen van Wellness behandelingen

Klik hier voor meer informatie & prijzen van Huidverbeterende behandelingen

IK Skinperfection

De missie van Ik Skinperfection is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. Bij de ontwikkeling van IK Skin Perfection is de natuurlijke conditie en flora van de huid het uitgangspunt. Met deze visie bouwt IK samen met jou aan innerlijke en uiterlijke gezondheid. Ervaar pure huidverzorging, zonder synthetische stoffen als bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen.

Door de ervaringen  met cosmeceuticals en de wetenschap van de huid is IK in staat om zichtbare, aantoonbare, prachtige resultaten te bereiken voor iedere huidwens of huidprobleem.

Klik hier voor meer informatie & prijzen

Epileren, verven en meer

Naast gezichtsbehandelingen en het aanpakken van huidproblemen kan je bij The BeautyCompany ook terecht voor een kleine ‘touch up’ behandeling. Een kleine behandeling met vaak groots resultaat!

Klik hier voor meer informatie & prijzen

Huidoneffenheden verwijderen

Ontsierende vlekjes, bultjes en gesprongen bloedvaatjes… Vaak een doorn in het oog, maar deze oneffenheden zijn heel eenvoudig te verwijderen bij The BeautyCompany. Elk plekje wordt eerst zorgvuldig beoordeeld en daarna indien mogelijk verwijderd.

Klik hier voor meer informatie & prijzen