JOUW HUID

Is jouw huid extreem gevoelig en reageert je huid altijd slecht op producten? Heb je last van een allergie of eczeem op je huid? Je huid is uit balans en voelt jeukerig, branderig en droog aan, kan niet tegen parfum en niets lijkt te helpen. Je zoekt huidverzorging die  vrij is van alle overbodige stoffen die kunnen irriteren, vrij van parfum en zacht voor je huid.  Je wilt weer kunnen genieten van huidverzorging en een stralende huid. Kies dan voor IK!

IK SKIN PERFECTION

Ik Skin Perfection is gemaakt met respect voor jouw huid en de wereld waarin wij leven. Ieder product heeft een unieke formule met ingrediënten die zijn samengesteld om elkaars werking te versterken. De pH-waarde in onze producten is afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Dit houdt de zuurtegraad van je huidflora in balans en voorkomt dat de huid uitdroogt en oneffenheden vrij spel krijgen.

Pure, organische ingrediënten die worden geselecteerd op basis van hun specifieke werking en resultaat voor de huid.

Producten op basis van 100% natuurlijke ingrediënten en geen ‘gekke’ toevoegingen.

Alle producten van IK zijn voorzien van het NO-label en bevatten geen parabenen, sulfaten, minerale oliën, paraffine, geur- en kleurstoffen.

Klinisch bewezen, natuurlijke werkstoffen in hoge dosering – groene cosmeceuticals – maken IK zacht en daadkrachtig voor de huid.

BEHANDELPROGRAMMA, 4 FASEN

Het 4 Fasen Programma is een uniek behandelprogramma die de huid gegarandeerd verbeterd. Elke fase binnen dit programma heeft haar eigen unieke resultaten en behandelingen. Binnen elke fase wordt de huid klaargestoomd voor de volgende fase. Een volgen de fase kan pas ingezet worden als de huid hieraan toe is.

Daar waar fase 1 en 2 zorgen voor het juiste evenwicht van je huid, zijn fase 3 en 4 krachtig in het behalen van zichtbare resultaten voor je huid. In fase 3 wordt er gewerkt met krachtige serums. De serums zijn hoog geconcentreerd, zitten boordevol vitaminen, anti-oxidanten en werken bijzonder doeltreffend en effectief. In fase 4 wordt gewerkt naar blijvende en maximale huidverbetering door gebruik te maken van fruitzuren en huidoliën.

Met IK Skin Perfection is het mogelijk om alle huidtypes en huidcondities te behandelen. Hierdoor kan je ook een gevoelige huid, een huid met allergie en eczeem bijvoorbeeld een anti-age, acne of couperosebehandeling geven.

Geadviseerde behandeling

IK fase 1,2,3 of 4

Maak je voor de eerst keer een afspraak bij The BeautyCompany? Kies dan voor de kennismakingsbehandeling. Jouw afspraak begint met ontvangst met koffie of thee en een goed gesprek. Jij hebt vast wat vragen en om een goed advies te kunnen geven heb ik ook informatie nodig. Na het intake gesprek beginnen we met de behandeling.