All Inclusive – gezichtsbehandelingen

Wil jij, tijdens jouw bezoek aan The BeautyCompany, gewoon de allerbeste behandeling?

Boordevol huidverbeterende technieken met direct zichtbaar resultaat of juist heerlijk genieten van een bijzondere wellness behandeling zonder na te hoeven denken over de uiteindelijke prijs?

Kies dan voor een All Inclusive Treatment. Het enige wat je doet is een budget kiezen en daarna kan je heerlijk genieten van jouw persoonlijke behandeling. Tijdens het intakegesprek maak je jouw wensen kenbaar en samen met de gegevens uit de huidanalyse stelt Brenda de perfecte behandeling voor jouw samen.

All Inclusive – Ultimate | € 150,-

Tijdens deze behandeling kunnen alle beschikbare technieken, apparatuur en producten ingezet worden om maximaal resultaat te behalen.

All Inclusive – Improve | € 125,- 

Tijdens deze behandeling wordt een selectie van technieken en apparatuur ingezet om jouw huid te activeren en te verbeteren.

All Inclusive – Relax | € 100,- 

Laat je wegvoeren op een ware droomreis. Geniet van bijzondere rituelen en intuïtieve massages die jouw body & soul volledig laten ontspannen.

De All Inclusive behandelingen zijn naar wens aan te vullen met harsen van bovenlip of kin en het verven van wenkbrauwen en wimpers.