JOUW HUID

Heb je een vette huid met onzuiverheden, bultjes of ontsierende puistjes? In deze staat  is je huid niet optimaal beschermt tegen micro-organismen. De huidflora,de natuurlijke beschermlaag van de huid, is verstoort.  Jouw huid is verdikt en heeft een te hoge talgproductie waardoor poriën verstoppen en ontstekingen kunnen ontstaan. Een acne-achtige en vette huid heeft veel behoefte aan een evenwichtiger en effectieve verzorging voor een beschermde, gezuiverde en gematteerde huid.

BEWEZEN EFFECTEN

De actieve PCN2®ingrediënten zorgen ervoor dat huidproblemen bij de kerm worden aangepakt. Een acne huid wordt direct behandeld en gezuiverd door de unieke samenstelling van natuurlijke antibiotica en krachtige fruitzuren

Natuurlijke antibiotica bestrijdt acne-veroorzakende bacteriën, versterkt de barrière functie en het immuunsysteem van de huid.

3-voudig mat effect, 3 dubbele matterende werking voor een stralend, egaal en mat huidbeeld

Exfolieert & Zuivert, zuivert de poriën, vermindert ontstekingen met doeltreffende verwijdering van dode huidcellen en puistjes

Beschermt de huid tegen UV-straling, vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.

OPTIMAAL RESULTAAT

De acne huid heeft frequent behoefte aan intensieve verzorging en behandeling. Hoe kan je je optimale huidresultaten bereiken?

[1] Plan regelmatig een behandeling bij The BeautyCompany

[2] Gebruik dagelijks de geadviseerde producten volgens het 6-stappenplan.

GEADVISEERDE BEHANDELINGEN

Dermapeel fruitzuurbehandeling | Acne behandeling | Diamond Touch behandeling

Maak je voor de eerst keer een afspraak bij The BeautyCompany? Kies dan voor de kennismakingsbehandeling. Jouw afspraak begint met ontvangst met koffie of thee en een goed gesprek. Jij hebt vast wat vragen en om een goed advies te kunnen geven heb ik ook informatie nodig. Na het intake gesprek beginnen we met de behandeling.

De acne behandelingen van The BeautyCompany komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Raadpleeg je verzekeringspolis voor meer informatie.