Wanneer begin je met een acne behandeling? In de puberteit ontstaat acne vaak door hormonale invloeden. Het gevolg: er ontstaan mee-eters, ontstekingen en puistjes. Maar ook op latere leeftijd kan er, door verschillende oorzaken, acne ontstaan.  Acne is een pijnlijke huidaandoening die psychisch ontzettende belastend is en je onzeker en verdrietig maakt. Diepe, ontstoken acne kan flinke littekens achterlaten. Hierdoor ben je letterlijk voor het leven getekend.

Pak je acne daadkrachtig aan met de juiste behandeling én juiste thuiszorg. Zo zorg je ervoor dat je sneller van puistjes en pukkels af komt én zorg je ervoor dat je geen acne littekens overhoudt als de acne verdwenen is.

Komt de acne steeds weer terug? Of is de actieve acne juist wel weg maar wil je heel graag van de littekens af? Waar jij vastloopt pak ik de draad weer op. Kom langs voor een eerste behandeling met intake en hoor wat The BeautyCompany kan doen voor je.

Ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans erg groot dat acne behandelingen in het gelaat door jouw zorgverzekeraar worden vergoed. The BeautyCompany wordt landelijk door alle zorgverzekeraars erkend. Omdat ik de Anbos specialisatie heb en een AGB code worden de acnebehandelingen bij The BeautyCompany door zorgverzekeraars vergoed. Bij het declareren van acne behandelingen wordt het eigen risico niet belast.

Of het nu gaat om een milde acne door verkeerde huidverzorging, een diepe hormonale acne of akelige acne littekens, bij The BeautyCompany is er altijd een behandeling op maat en krijg je het allerbeste advies!