Contact

Online agenda

Om iedere klant alle rust en aandacht te geven in de salon wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt. Tijdens de behandelingen neem ik daarom ook geen telefoon aan.

Ik stel het op prijs als je voor berichten of vragen het contactformulier gebruikt. Om een afspraak te maken kan je gebruik maken van de online agenda. Wil je toch liever via de telefoon of mail afspreken mag dat natuurlijk ook. Laat een bericht achter en ik neem dan z.s.m. contact met je op.

Voor het plannen van een afspraak binnen 24 uur of langer dan 1 maand vooruit stuur je een bericht naar info@the-beautycompany.nl of 06-23279540 en ik neem contact met je op zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Maak een keuze uit de behandelingen en kies daarna uit de beschikbare tijden.

Contactformulier

Jouw tijd is waardevol, die van mij is dat ook. Wanneer je je afspraak wilt verzetten of annuleren, dan vraag ik je dit zo spoedig mogelijk, doch minimaal 24 uur voor de afspraak aan mij door te geven.

Bij “no show” ben ik genoodzaakt je de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Als tegenprestatie beloof ik om onze afspraken te respecteren en zelf ook op tijd te zijn.

The BeautyCompany is bereikbaar op 06-23279540 een bericht inspreken mag altijd!

Door gebruik te maken van de online agenda schrijf je je automatisch in voor de nieuwsbrief. Mocht je dit niet op prijs stellen laat het dan even weten, of meld je af na het ontvangen van je eerste nieuwsbrief.

The BeautyCompany
Pastoor v/d Plaatstraat 7a
2375 AC Rijpwetering

info@the-beautycompany.nl
06-23279540